Целта на платформата е да им се овозможи на граѓаните, активистите, медиумите, училиштата, невладините организации и сите други полесен пристап до едукативни и информативни материјали.

ИКС лого

Страницата е создадена и одржувана од Институтот за комуникациски студии.

Fb. In. Tw. Yt.

Дали социјалните медиуми можат да направат социјална промена?

Прегледи 91

Социјалните медиуми како такви не можат да направат промена. Промената можете да ја направите вие корисниците на социјалните медиуми. Славица Биљарска, Консултант за односи со јавноста

Панел дискусија: „Поефикасно комуницирање со граѓаните преку дигиталните медиуми“, организирана на 30 мај, 2018 година, од Институтот за комуникациски студии во рамки на проектот „Дигитакт: Комуницирање за промени“ поддржан од Програмата за поддршка на граѓанското општество „Цивика мобилитас“.