Целта на платформата е да им се овозможи на граѓаните, активистите, медиумите, училиштата, невладините организации и сите други полесен пристап до едукативни и информативни материјали.

ИКС лого

Страницата е создадена и одржувана од Институтот за комуникациски студии.

Fb. In. Tw. Yt.

Имаш дилема кои комуникациски алатки да ги користиш?

Прегледи 461

Кои се разликите меѓу традиционалните и дигиталните медиуми? Погледни го инфографиконот и дознај кои се нивните предностите и слабостите и одбери ги најсоодветните алатки со кои ќе комуницираш поефикасно.

Инфографиконот е изработен од Институтот за комуникациски студии во рамки на проектот „Дигитакт: Комуницирање за промени“ поддржан од Програмата за поддршка на граѓанското општество „Цивика мобилитас“.