Целта на платформата е да им се овозможи на граѓаните, активистите, медиумите, училиштата, невладините организации и сите други полесен пристап до едукативни и информативни материјали.

ИКС лого

Страницата е создадена и одржувана од Институтот за комуникациски студии.

Fb. In. Tw. Yt.
IKS - Magisterski studii
Twitter
  • Попуст од 20% за упис во јуни. Запиши се на #ИКСмагистерски и инвестирај во развојот на твојата кариера. magistersk… https://t.co/k2dYVXYiNR
  • Навремена дискусија. За попустливоста на институциите кон верските заедници дебатираа професорката Мирјана Најчевск… https://t.co/08ckNNU2Eq
  • Како ќе излеземе од економската криза предизвикана од КОВИД - 19? Предизвиците се огромни, но веднаш треба да се ре… https://t.co/fOzs7ks3AF
  • Comprehensive analysis by the AIRE Centre on COVID-19 and the Western Balkans. A detailed breakdown of the impact o… https://t.co/DOH8fTT52D
Instagram
Fb. In. Tw. Yt.
You don't have permission to register