Целта на платформата е да им се овозможи на граѓаните, активистите, медиумите, училиштата, невладините организации и сите други полесен пристап до едукативни и информативни материјали.

ИКС лого

Страницата е создадена и одржувана од Институтот за комуникациски студии.

Fb. In. Tw. Yt.

#Реагирај за чист воздух

Прегледи 381
Загаден воздух?! Касниме со темата можеби 5 месеци, ама истото ќе го зборуваме до 2030. Погледнете го влогот на Никола Димов познат како Nikola’s art house кој го изработи за кампањата #НеИгнорирај #Реагирај и дознајте неколку „не толку fun факти“ за загадувањето на воздухот.