Целта на платформата е да им се овозможи на граѓаните, активистите, медиумите, училиштата, невладините организации и сите други полесен пристап до едукативни и информативни материјали.

ИКС лого

Страницата е создадена и одржувана од Институтот за комуникациски студии.

Fb. In. Tw. Yt.

Како да креирате профил на идеален корисник?

Прегледи 22

Како се чувствувате кога содржината што ја создавате добива многу малку внимание од оние за кои е наменета? Не е баш пријатно, нели? Дознајте од видеото зошто е важен и како да го креирате профилот на идеален корисник.

You don't have permission to register